De fleste kender den klassiske tomatsalat med mozarella, capresse. Denne opskrift er en lidt anderledes version af tomatsalat med mozarella. Her tilsættes både løg og olivenolie, men det gør kun opskriften endnu bedre.
Velbekomme!
Antal personer:
3 – 4
Ingredienser:
7 store solmodne tomater
1 bøf mozzarella
10 blade basilikum
1 stk. lille løg
Balsamico
Olivenolie
Friskkværnet salt og peber
Opskrift:
- Gør et fad klar.
- Skærm dine tomater i skiver
- Skær din mozzarella i skiver.
- Pil skrællen af dit løg og skær det i skiver.
- Læg skiftevis en skive tomat og en skive mozarella på fadet.
- Fordel løgringene på toppen.
- Hæld først balsamico og så olivenolie over din tomatsalat. Tilsæt efter smag.
- Drys friskkværnet salt og peber over.
Noter:
Hele hemmeligheden bag denne salat er de solmodne tomater. Så selvom du kan købe tomater året rundt, så smager salaten klart bedre når det er solmodne danske tomater du bruger i din tomatsalat med mozarella.