Pulled porke burger er en amerikansk klassiker fra sydstaterne. Den kræver noget arbejde, eller i hvert fald noget tid. Men når du først sætter tænderne i denne lækre hjemmelavede pulled porke buger, er det hele indsatsen værd. Velbekomme!
Antal personer:
2 – 4
Ingredienser:
Burgerboller
Pulled Porke
Coleslaw
Syltede agurker
Syltede rødløg
Mayonnaise
Barbercuesovs
Opskrift:
- Den ret kræver noget tid.
- Minimum 24 timer inden du skal serverer dine burgere skal du starte på dit pulled porke.
- Her kan du med fordel også lave dine syltede rødløg og syltede agurker. De bliver kun bedre af at stå lidt.
- 3 timer inden servering skal du starte på dine burgerboller.
- 1 time inden servering laver du din coleslaw.
- Smør den ene del af din burgerbolle med barbercuesovs, den anden med mayonnaise.
- Put først coleslaw på.
- Put så pulled porke på din burger.
- Slut af med syltede rødløg og syltede agurker.
Noter:
Der findes andre versioner af pulled porke burgere, hvor tilbehøret er anderledes. Prøv dig frem og find din favorit.
One thought on “Pulled porke burger”