19. februar 2018 Kristoffer 0Comment

Hvem elsker ikke en lækker fiskefilet? Prøv denne nemme og lækre hjemmelavede fiskefilet. Når du først har prøvet denne opskrift, så er det slut med frosne fiskefileter fra supermarkedet. Hele hemmeligheden er i en gode fisk og dobbelt paneringen. Velbekomme!

Antal personer:

1

Ingredienser:

1 fiskefilet (køb den gerne hos din fiskehandler, eller som minimum en god frisk version fra et supermarked).
1 æg
½ dl. mælk
½ dl. mel
½ dl. rasp
Salt og peber

Opskrift:

  1. Gør din fiskefilet klar. Har du selv haft fiskestangen fremme, renses din fisk og fileten skæres fra.
  2. Gør 4 dybe tallerkener klar, en med pisket æg, en med mælk, en med mel, salt og peber og den sidste med rasp, salt og peber.
  3. Put en gavmild klat smør på en pande og varm den op – stille og roligt, så den er klar når du er færdig med din dobbelt panering.
  4. Dyb først din fiskefilet i mælken.
  5. Dyb den så i mel. Tag den op og lad den stå et øjeblik. Hvis den stadig er fugtig, så dyb den en ekstra gang i mel.
  6. Dyb den i det piskede æg.
  7. Dyb den i rasp.
  8. Steg din fiskefilet i ca. 4 minutter på hver side – eller indtil din rasp er flot gylden og brun.
  9. Lad den afkøle en smule, så raspen når at stivne.

Noter:

Server med en lækker remoulade og hjemmelavede syltede agurker. Velbekomme!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *